Administrar

No me puc perdre mai. Visc al carrer de la brúixola. Com diu Dino Buzzati, de vegades tenc la impressió que la brúixola del meu geògraf s'ha tornat boja i que, tot pensant que avançàvem cap el sud, en realitat segurament hem estat fent voltes sobre nosaltres mateixos. http://www.escriptors.cat/autors/perelloj

Amistats perilloses al Facebook, NOLTROS

joanperello | 21 Desembre, 2010 15:34 | facebook.com google.com twitter.com

 Fa uns dies vaig rebre una petició d'amistat, a una xarxa social,  d'un grup anomenat NOLTROS. No sé quin criteri tenen per fer amistats, però amb jo s'han equivocat. No acostum a refusar amistats, encara que hi detecti interessos comercials o polítics aliens a la meva manera d'entendre el món, però en aquest cas no els hi he pogut estendre la mà, aquesta mà virtual, ja que més enllà de la seva opció política hi veig unes ganes terribles de fer mal a la cultura d'aquesta terra. Lamentablement hi he pogut detectar amistats comunes que alguna raó tendran per esser-hi en aquest fòrum de mallorquinisme anticatalanista, tot i que tenc la sensació que hi són més per desconeixement d'allà on s'han aficat que per coincidència social, cultural o política amb ells, NOLTROS. Vet-ací els seus interessos i les seves activitats com a mostra del seu quefer cultural i polític. Una ullada al seu mur acaba de complementar la seva aposta político-cultural. Si teniu més curiositat podeu guaitar al seu perfil del Facebook.

 

 

Activitats i interessos

Informació general

Sobre el NoltrosSomos una plataforma que nace para aglutinar a todos los isleños, para luchar contra el desmantelamiento de nuestra identidad como pueblo diferente y único.

NOLTROS.COM es una plataforma que nace para aglutinar a todos los isleños, sin distinción de ideología ni clase social, con el fin de luchar contra el desmantelamiento y venta de nuestra identidad como pueblo diferente y único. Nuestro compromiso es el del esfuerzo en poner al alcance de todos los datos, argumentos, documentos, informaciones y opiniones y así abrir el debate de nuestra identidad: nuestra lengua (balear), nuestros orígenes, y así nuestro futuro...

Es necesario para que este proyecto no se quede en trabajo baldío que todo el que tenga algo que decir hable, sin limitaciones y con libertad, sin miedo, ya que no es nuestra intención que este proyecto sea un discurso unilateral. Nos comprometemos asimismo a que se respetarán de la misma forma las opiniones discrepantes con nuestro ideario básico.

Hagamos de una vez por todas algo más por nuestras Islas Baleares.

Comentaris

 1. un mallorqui de veres
  sa diada

  ¿Ha vist es seus compis que fàn cuand els amòllam? ¿ Això es lo que vòlen per ses Illes?¿ I lo que han fet contra es Circulo Balear?. Aquests no son "amistades peligrosas?

  Vengue homo

  un mallorqui de veres | 31/12/2010, 11:12
 2. j.
  Re: Amistats perilloses al Facebook, NOLTROS

  al facebook es fan dir
  Noltros Balears

  j. | 21/12/2010, 23:03
 3. joan perelló
  noltros

  Me sap greu però no puc mantenir una correspondència amb qualcú que no s'identifica. Crec que m'he equivocat, sincerament, donant-li publicitat gratis a vosté, al seu perfil, a la seva web i a tot allò que els uneix, si és que no és tot un únic personatge real/virtual. L'obviaré, simplement. I, per cert, jo no he insultant com vosté afirma, però ja veig que en temes de cultura i educació tenim difícil entendre'ns, sobre tot si parlam idiomes tan diferents!

  joan perelló | 21/12/2010, 22:02
 4. un mallorquí de veres
  tipic catalanufo

  noltros. com se defensa tot sòl; no es preçis que jò el defènsi. Lo que me crida s'atenció que voste un, segons voste mallorquí i defensó de sa seva tèrra, i tans com voste que actuan igual, insultant, descalificant i sense aportà càp tipo d'argument que contradigui ses tesis anticatalanufas. Es curiós, però aquesta polítique seva, de callà i descalificà lo unic que fà es que mos dona sa raò a noltros, simplement perque le tenim. Li recomanaría que en tot respecte visiti sa web, i si hi hà una sòla mentida la rebàti, si pòt, en documents, aixì com heu fàn a noltros.com, en documents, mapes, escrits originals, no en doctrines nacionalistes catalanes de principis de segle. Li record que aquesta no es sa nostra guerra, sa nostra guerra es uní ses Illes, no aficà gent i cultures extranyes a sa nostra terra.
  Un simpatiçant de sa nostra terra i de noltros.com.

  En respete

  un mallorquí de veres | 21/12/2010, 21:14
 5. joan perelló
  noltros

  més informació a www.noltros.com

  joan perelló | 21/12/2010, 17:00
 6. joan perelló
  noltros

  No sé que és un "catalanufo antimallorquiniste". Som un mallorquí tant de veres que fins i tot tenc un nom. M'esforç, també, per tenir una mica de respecte per la cultura.

  joan perelló | 21/12/2010, 16:58
 7. un mallorquí de veres
  noltros

  ¿ No serà que voste es un catalanufo antimallorquiniste?

  un mallorquí de veres | 21/12/2010, 16:35
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS