Administrar

No me puc perdre mai. Visc al carrer de la brúixola. Com diu Dino Buzzati, de vegades tenc la impressió que la brúixola del meu geògraf s'ha tornat boja i que, tot pensant que avançàvem cap el sud, en realitat segurament hem estat fent voltes sobre nosaltres mateixos. http://www.escriptors.cat/autors/perelloj

Amistats perilloses al Facebook, NOLTROS

joanperello | 21 Desembre, 2010 15:34 | facebook.com google.com twitter.com

 Fa uns dies vaig rebre una petició d'amistat, a una xarxa social,  d'un grup anomenat NOLTROS. No sé quin criteri tenen per fer amistats, però amb jo s'han equivocat. No acostum a refusar amistats, encara que hi detecti interessos comercials o polítics aliens a la meva manera d'entendre el món, però en aquest cas no els hi he pogut estendre la mà, aquesta mà virtual, ja que més enllà de la seva opció política hi veig unes ganes terribles de fer mal a la cultura d'aquesta terra. Lamentablement hi he pogut detectar amistats comunes que alguna raó tendran per esser-hi en aquest fòrum de mallorquinisme anticatalanista, tot i que tenc la sensació que hi són més per desconeixement d'allà on s'han aficat que per coincidència social, cultural o política amb ells, NOLTROS. Vet-ací els seus interessos i les seves activitats com a mostra del seu quefer cultural i polític. Una ullada al seu mur acaba de complementar la seva aposta político-cultural. Si teniu més curiositat podeu guaitar al seu perfil del Facebook.

 

 

Activitats i interessos

Informació general

Sobre el NoltrosSomos una plataforma que nace para aglutinar a todos los isleños, para luchar contra el desmantelamiento de nuestra identidad como pueblo diferente y único.

NOLTROS.COM es una plataforma que nace para aglutinar a todos los isleños, sin distinción de ideología ni clase social, con el fin de luchar contra el desmantelamiento y venta de nuestra identidad como pueblo diferente y único. Nuestro compromiso es el del esfuerzo en poner al alcance de todos los datos, argumentos, documentos, informaciones y opiniones y así abrir el debate de nuestra identidad: nuestra lengua (balear), nuestros orígenes, y así nuestro futuro...

Es necesario para que este proyecto no se quede en trabajo baldío que todo el que tenga algo que decir hable, sin limitaciones y con libertad, sin miedo, ya que no es nuestra intención que este proyecto sea un discurso unilateral. Nos comprometemos asimismo a que se respetarán de la misma forma las opiniones discrepantes con nuestro ideario básico.

Hagamos de una vez por todas algo más por nuestras Islas Baleares.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS