Administrar

No me puc perdre mai. Visc al carrer de la brúixola. Com diu Dino Buzzati, de vegades tenc la impressió que la brúixola del meu geògraf s'ha tornat boja i que, tot pensant que avançàvem cap el sud, en realitat segurament hem estat fent voltes sobre nosaltres mateixos. http://www.escriptors.cat/autors/perelloj

Temps de tempesta

joanperello | 09 Novembre, 2010 22:19 | facebook.com google.com twitter.com

Hauria volgut parlar de la problemàtica sahrauí i no me'n surt. Queden en el meu cap les imatges no professionals que es veuen als programes televisius de notícies filmant la devastació de la humilitat, o el comentari dels periodistes que no poden acostar-se al llocs dels fets, o l'entrevista amb un nin sahrauí que comparteix barri i escola amb marroquins i sap - ho diu molt clar- que aquests no són els seus enemics, sinó els governs, així en plural. De pena aquesta incapacitat pel món de la política per donar solucions als conflictes i aquesta facilitat per donar l'esquena a la responsabilitat. En voldria parlar i no me'n surt. En acabar els tele-notícies he apagat la televisió, potser més pessimista que uns minuts abans, i més incrèdul. A l'habitació, llum tènue, es sent la música de Chopin quasi com una ombra espectadora del meu escepticisme, i llegesc poemes de Marzal, uns relats de Pitol, les darreres reflexions de J.F. Mira al setmanari El Temps. Es temps de tempesta.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS