Administrar

No me puc perdre mai. Visc al carrer de la brúixola. Com diu Dino Buzzati, de vegades tenc la impressió que la brúixola del meu geògraf s'ha tornat boja i que, tot pensant que avançàvem cap el sud, en realitat segurament hem estat fent voltes sobre nosaltres mateixos. http://www.escriptors.cat/autors/perelloj

Ambició

joanperello | 27 Febrer, 2010 10:42 | facebook.com google.com twitter.com

    Duc un dies de convalescència a casa. Res d'importància, i qui sap si per això mateix m'ha vingut molt bé aquesta possibilitat de disposar de totes les hores del dia per fer vida de família sense presses, descansar, llegir, escoltar música. La vida política ja no me dóna cap ensurt, tot i que seguesc amb atenció la tirada de la tovallola al ring. Alguns polítics, mediocres des de que iniciaren la seva carrera professional però que han après molt al llarg d'aquests anys, ara ja diuen pus! Alguns d'ells han viscut a un núvol que a la llarga ha demostrat esser molt fràgil, incapaç de poder aguantar el pes de l'aigua. Cañellas, Matas, Nadal, Munar...entre tants d'altres, ja no poden mirar-se als ulls amb ningú, i manco encara entre ells mateixos. En el fons, tot i que hi ha gent de la classe política que ho celebra, és la derrota d'un país. ¿ Per què no hem de poder tenir una dreta, un centre dreta i una esquerra sense corrupció ? Hi ha una possibilitat de que a partir d'ara una opció política d'aquest país desapareixi. Tot i que hi ha gent que com ja he dit ho celebra, potser de cara a un futur proper ho haurem de lamentar. Hem triat polítics egoistes, ambiciosos i hem decantat les opcions de la intel·ligència, la generositat, la cultura. Hem triat l'ambició personal per damunt de les ensenyances de la terra. Tanc internet perquè no vull llegir més comentaris anònims a les notícies. Me refugii altra volta en la música i la literatura. M'oxigena Jean Michel Jarre i, llegint Antoni Marí, " vaig entendre el nom de les coses, / però no vaig poder explicar-ne el significat ".

     

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS