Administrar

No me puc perdre mai. Visc al carrer de la brúixola. Com diu Dino Buzzati, de vegades tenc la impressió que la brúixola del meu geògraf s'ha tornat boja i que, tot pensant que avançàvem cap el sud, en realitat segurament hem estat fent voltes sobre nosaltres mateixos. http://www.escriptors.cat/autors/perelloj

Final d'estiu

joanperello | 29 Agost, 2009 19:03 | facebook.com google.com twitter.com

Ni acab les vacances ni tenc previst deixar Sa Ràpita, però tenc una trista sensació que l’estiu pot acabar-se. El cel encapotat del dia, la sensació de fosca quan encara no són les nou de la nit, les converses de la gent i els preparatius de molts per preparar un viatge de tornada a casa, fan que aquest dissabte doni aquesta sensació de final d’estiu. El futbol també hi ajuda, sempre lligat a la resta d’estacions de l’any. Sé que no és així i que el setembre és un mes molt bo, però de qualque manera sembla com si me deixàs endur per les vibracions de la resta de gent. He caminat aquest horabaixa per foravila per un redol que encara no coneix la pluja que ha aparegut a qualque indret de Mallorca. Terra seca, cruixent. No sé quants de porcellets he comptat aferrats a les mamelles de les seves mares. Les ovelles pasturaven amb el seu renou peculiar. Caminava per uns indrets on fa uns anys només hi havia vaques. Avui, al llarg de deu quilòmetres, no n’he vista ni una. No ho puc valorar, però ho lament. Me comenten, mentrestant, que IB3 en donar una notícia sobre un incendi a Sa Colònia de Sant Jordi la situa al municipi de Campos. Potser les pregàries i queixes del batle d’aquest municipi han tingut efecte i les autoritats l’hi ha donat aquesta zona de Migjorn. Hem perdut les vaques. Hem guanyat els hotels. Es el joc del món a l’inrevés, o més senzill, a IB3 TV no acaben de saber on som.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS