Administrar

No me puc perdre mai. Visc al carrer de la brúixola. Com diu Dino Buzzati, de vegades tenc la impressió que la brúixola del meu geògraf s'ha tornat boja i que, tot pensant que avançàvem cap el sud, en realitat segurament hem estat fent voltes sobre nosaltres mateixos. http://www.escriptors.cat/autors/perelloj

La lluna

joanperello | 20 Juliol, 2009 21:42 | facebook.com google.com twitter.com

Als qui sovint passam llargues estones a la lluna, llunàtics fins i tot, i que volent o sense voler ens deixam endur per la seva influència, ens comença a emprenyar tota aquesta llarga jornada mediàtica sobre l'arribada de l'home a la lluna fa no sé quants d'anys. Si no va ser un efecte òptic aleshores, ho és ara. La lluna per als llunàtics!
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS