Administrar

No me puc perdre mai. Visc al carrer de la brúixola. Com diu Dino Buzzati, de vegades tenc la impressió que la brúixola del meu geògraf s'ha tornat boja i que, tot pensant que avançàvem cap el sud, en realitat segurament hem estat fent voltes sobre nosaltres mateixos. http://www.escriptors.cat/autors/perelloj

Joana Barceló

joanperello | 12 Setembre, 2008 11:25 | facebook.com google.com twitter.com

Visc tan allunyat de la primera línia política que sovint no acab d'entendre les jugades que s'hi fan al si dels partits polítics, especialment aquelles que tenen com a punt de mira el joc de les successions. El cas de na Joana Barceló m'ha sorprès una mica pel fet de preferir esser consellera del Govern de Les Illes Balears, abans que Presidenta del Consell de Menorca. Estic convençut que, com a mínim als mítings, ha afirmat en alguna vegada que el Consell és la primera expressió de l'autogovern de Les Illes Balears. Ja no deu pensar el mateix. M'ha recordat en Jaume Matas que preferia esser ministre a Espanya que President del Govern de les Illes Balears, o en Gabriel Cañellas que encara que no aconseguís el seu propòsit també s'hauria estimat més esser Ministro de Agricultura que President de les Illes Balears. Què hi farem, si tanmateix vivim a un món provincià, governat per polítics mediocres! No dubt que  a Les Illes Balears hi sortirem guanyant amb el canvi de consellera, especialment en les funcions de portaveu. No sé si podrem dir el mateix des del punt de vista de la coherència nacional. Diu la rumorologia política que na Joana Barceló era una de les candidates a ser ministre del Govern Zapatero. Potser ella ha triat el camí més curt per arribar-hi. Ja veurem, si es dóna el cas, si preferirà esser ministra o presidenta de Les Illes Balears. Potser la jugada és de n'Antich que vol repetir i no hi haurà confrontació Barceló vs Armengol. Tanmateix no tenc fe en la coherència nacional del PSIB.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS